Cristian Ion - Tinere Talente
17418
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17418,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
Anul, Categoria
2016, Arte plastice
Despre bursier

20 ani, Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, secţia grafic-design

Tânărul artist îşi propune, cu ajutorul bursei, să participe la cât mai multe activităţi si expozitii, pentru a reusi “să-şi depăşească nivelul actual”, aşa cum chiar el afirmă.

 

Printre realizarile sale se număra participare la diferite concursuri internaţionale şi naţionale, dar şi obtinerea unor premii la olimpiade de specialitate.

 

Pe langa pasiunea pentru arta vizuală, canta la chitară şi ii plac drumeţiile. Este voluntar în tabere si activitati pentru copii, dar şi într-un program organizat de biserica pe care o frecventează.

 

Printre mentorii săi se află profesorul Iuri Isar, dar şi familia, in special unchiul sau, Cristian Mititelu, care i-a deschis ochii spre artă.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013