Elisei Cosmin - Tinere Talente
18645
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18645,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Elisei Cosmin

23 ani, Universitatea Națională de Muzică București, Corn

Anul, Categoria
2020, Muzica
Despre bursier

Cosmin este pasionat de muzica de cameră și instrumente de perioadă,  fiind ghidat de Cristian Borcan, mentorul și profesorul său la Universitatea Națională de Muzică. Își dorește, într-o zi, să cânte ca solist.

Printre cele mai mari realizări ale sale sunt: premiul II la concursul de interpretare muzicala Ion Goia în 2017, Iași, primul turneu în afara țării cu Orchestra Română de Tineret, la Viena și  achiziționarea unui instrument de perioadă, un corn natural.

Cu ajutorul bursei își propune să își achiziționeze accesorii pentru instrument, precum și să participe la Bucharest Brass Competition, primul concurs de interpretare muzicală pentru instrumentele de alamă în România.

 

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013