Florea Alexandru Daniel - Tinere Talente
17956
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17956,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Florea Alexandru Daniel

23 ani, Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, secţia Grafică

Anul, Categoria
2018, Arte plastice
Despre bursier

Este unul dintre câștigătorii proiectului Art My Words 2017, ilustrând printr-o instalație video, textele trimise de 5 scriitori din 5 tări diferite. Daniel  a lucrat cu un fragment din “Purity”, romanul scriitorului american Jonathan Franzen. Video-urile au fost expuse în toate librăriile Cărturești din București.

De asemenea, cele mai valoroase premii din palmaresul său sunt Gold Prize și 2nd Team Prize Internațional On-site Painting Competition în Hong Kong și Premiul I la Bucharest International Print Biennale -Student Print 2016.

Bursa Tinere Talente i-a oferit lui Daniel posibilitatea de a se concentra asupra lucrului și studiului în domeniul artelor vizuale fără a avea o grijă financiară apăsătoare. Ca bursier al Fundației, Alexandru a avut ocazia de a participa la diferite expoziții și de a intra în contact cu persoane ce i-au recunoscut potențialul artistic.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013