Garabajii Sergiu - Tinere Talente
18682
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18682,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Garabajii Sergiu

22 ani, Academia de Muzică „Gheroghe Dima” Cluj-Napoca, Canto

Anul, Categoria
2020, Muzica
Despre bursier

Sergiu Garabajii este absolvent al Centrului de Excelență în Educație Artistică „Ștefan Neaga” din Chișinău, unde a primit calificare de dirijor de cor.

Este câștigătorul Premiului I la Concursul Național de interpretare vocală și instrumentală „Ștefan Neaga”, ediția XX de la Chișinău și al  Premiului pentru cel mai bun tânăr interpret în cadrul Concursului Național de Lied Românesc prezentat de Mariana Nicolesco la Ateneul Român.

Cu ajutorul bursei și-a propus să urmeze un curs de limba germană, să participe la workshop-uri și masterclass-uri pentru tehnica vocală și abordare stilistică.

De asemenea își dorește să participe la Concursul Internațional de Canto „Hericlea Darclee” organizat la Brăila și la Concursul Internațional „George Enescu” de la Paris.

Ansamblurile Acapella reprezintă una dintre pasiunile lui, Sergiu formând CrescendoBand, primul ansamblu de acest gen din Republica Moldova, premiat ulterior de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013