Ionut Diaconu - Tinere Talente
17181
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17181,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Ionut Diaconu

Anul, Categoria
2015, Muzica
Despre bursier

16 ani, Colegiul Național de Muzică „George Enescu” din București, specializarea pian

Ionuț este câștigătorul a numeroase premii I la concursuri naționale și internaționale de pian și a participat la cursuri de măiestrie susținute de Constantin Sandu, Vlad Dimulescu și Eduard Kunz. Susține recitaluri atât în București cât și în țară.

Datorită bursei Tinere Talente a reușit să participe la Concursul Naţional “Victor Giuleanu”, în cadrul caruia a obţinut premiul I, cât și la Concursul Internaţional “Santa Cecilia” din Porto, în Portugalia, unde a obţinut Mențiunea de Onoare. De asemenea și-a achiziţionat mai multe partituri necesare studiului individual, iar la Biblioteca Metropolitană din București a susţinut primul său recital de pian.

Teatrul, literatura și fotografia se numără printre pasiunile lui Ionuț și, spune el, „îl ajută să înțeleagă și să perceapă mult mai bine marea lui pasiune: muzica”.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013