Ivan Alexandru Adrian - Tinere Talente
17390
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17390,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973
Anul, Categoria
2016, Arte plastice
Despre bursier

24 de ani, Târgovişte, specializarea pictură

Ivan a început să deseneze de la 2 ani. De atunci, susținut de parinți și profesori și-a urmat pasiunea indiferent de dificultăți. El este în prezent student la masterat sub îndrumarea d-lui profesor Petru Lucaci, președintele Uniunii Artiştilor Plastici din România.

A obținut premiul I la Olimpiada Națională de Arte Vizuale, Arhitectură și Istoria Artei de la Piatra Neamț și locul III la Olimpiada Națională de Arte Vizuale de la Târgu-Jiu.

În 2016 și-a propus să participe la concursuri internaționale și naționale dar și să realizeze o mapă cu lucrări de calitate cu care să participe la expoziții individuale și de grup.

Este pasionat de muzica clasică, șah, literatură, natură și fotografie, considerându-le o împletire frumoasă cu pictura.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013