Laura Diaconu - Tinere Talente
17159
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17159,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Laura Diaconu

Anul, Categoria
2015, Arte plastice
Despre bursier

23 de ani, Universitatea Națională de Arte din București, specializarea grafică

„Arta pentru mine a fost o evadare din realitate dar și un mod de exprimare cât mai liber posibil. Nu există limite în domeniul artei; poți aborda nenumarate subiecte,  de la subiecte ce țin de trăirea artistului până la subiecte cu iz politic”.  Reperele artistice le constituie Egon Schile, Juan Miró și Mircia Dumitrescu.

Fiind pentru prima dată bursieră în cadrul programului Tinere Talente, Laura a reușit  ca anul acesta să dea curs proiectelor artistice pe care până acum le-a amânat din lipsă de fonduri: a reușit să-și creeze un portofoliu consistent, datorită căruia a plecat în Polonia, printr-o bursă Erasmus. Tot anul acesta,  tânăra artistă și-a realizat prima expoziţie personală, alături de bursierii de la arte plastice, la Artoteca.

Laura consideră că este foarte important ca un artist să își dorească să acumuleze cât mai multe cunoștințe în domeniul în care activează. O mare realizare pentru ea este aceea că face ceea ce îi place, având norocul de a întâlni oameni care întotdeauna au încurajat-o și susținut-o, alături de mama ei – principalul său sprijin.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013