Lupaș Iulia-Rebeca - Tinere Talente
18267
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18267,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Lupaș Iulia-Rebeca

20 ani, Universitatea Națională de Muzică București, specializarea Flaut

Anul, Categoria
2019, Muzica
Despre bursier

Iulia a participat la numeroase concursuri naționale și internaționale, dintre care enumerăm: Festivalul J.S. Bach, Cluj-Napoca, Concursul Internațional de Interpretare Muzicală, Arad, Concursul Muzical de Interpretare ”Lions” ediția a VII-a, Timișoara, International Flute Competition ”Severino Gazzelloni” Pescara. Pe parcursul anilor de studiu a avut ocazia de a concerta în calitate de solist cu orchestrele Colegiului de Muzică din Cluj-Napoca și de a susține recitaluri și concerte în calitate de membră a Ansamblului Flaut Power.
Tânăra artistă încearcă să acopere o paletă cât mai largă de cunoștințe, afirmând că își ocupă timpul liber cu vizionare de documentare și literatură.
Persoanele pe care Iulia le-a avut aproape în dezvoltarea personală și interpretativă au fost flautiștii Matei Ioachimescu și Ion Bogdan Ștefănescu.
Prin intermediul bursei Tinere Talente, Iulia dorește să își îndeplinească una din cele mai importante dorințe – aceea de a-și achiziționa propriul instrument profesional. De asemenea, cu ajutorul bursei, aceasta va avea oportunitatea să participe la concursuri și cursuri de măiestrie, fiind ghidată de instrumentiști valoroși.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013