Mădălina Stan - Tinere Talente
17105
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17105,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Mădălina Stan

19 ani, Universitatea Naţională de Arte Cluj, secţia modă-design

Anul, Categoria
2015, Arte plastice
Despre bursier

Arta Mădălinei Stan este un dedal bizar, fără ieşire sau capăt de sosire. Artiştii care o inspiră sunt profesorii şi mentorii pe care ea i-a avut şi îi are, mari personalităţi istorice ale secolului nostru şi mediul înconjurător.

Mădălina consideră că până şi cel mai mic ori neînsemnat lucru poate inspira o lucrare de artă, astfel tinerei îi sunt apropiate toate formele de artă, nu doar cele vizuale. Deşi nu cântă la niciun instrument, îi place mult muzica instrumentală. Îi place să citească, dar şi să compună poezii.

Una dintre cele mai importante realizări ale sale este admiterea la Universitatea de Artă şi Design din Cluj. Cu sprijinul bursei Tinere Talente, Mădălina şi-a propus să realizeze mai multe obiective printre care se numără participarea la mai multe concursuri şi expoziţii, dar şi realizarea unor lucrări special.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013