Manda Diana Andreea - Tinere Talente
18246
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18246,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Manda Diana Andreea

24 ani, Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, secţia Sticlă

Anul, Categoria
2019, Arte plastice
Despre bursier

Diana Andreea se mândrește cu faptul că a luat parte la multe expoziții de grup, atât în România cât și în afara țării și cu faptul că a participat la Concursul Internațional Junior Glass Ways din Sázava, Cehia, în 2018. În plus, artista a fost nominalizată la Gala Tineretului 2018 și la Premiul pentru Tineret în cadrul Salonului Sticlei 2018.
Pe lângă sticlăria artistică, Diana este pasionată și de domeniul foto-video și îi place să călătorească. În paralel cu facultatea, urmează cursurile departamentului pentru pregătirea personalului didactic, dorindu-și o carieră în acest domeniu. Din anul 2014, a fost ghidată în activitatea artistică de către mentorul său, Lucian Butucariu.
Fiind în ultimul an la master, cu sprijinul bursei și-a propus să își îmbunătățească tehnicile de lucru prin achiziționarea de materiale de calitate și realizarea de lucrări de un înalt nivel artistic.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013