Mihaela Sîrbu - Tinere Talente
18877
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18877,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Mihaela Sîrbu

21 ani, UNARTE București, Arte textile

Anul, Categoria
2021, Arte plastice
Despre bursier

Mihaela Sîrbu provine din Piatra Neamț, iar activitatea și formarea sa artistică a fost influențată încă din timpul liceului de către profesoara și artista Camelia Tatiana Tanasă Rusu. Tânăra artistă este studentă, an terminal licență, la Departamentul de Arte Textile și Design textil, specializarea imprimerie, în cadrul Universității Naționale de Arte București, coordonată de dna. prof. conf. univ. dr. Dorina Horătău.

Printre cele mai importante realizări ale studentei se numără: obținerea premiului al doilea în urma participării la Olimpiada de arte vizuale, arhitectură și istoria artei 2017, participarea la expoziția „Coloranți naturali în arta textilă contemporană”, ce se regăsește la Muzeul Astra din Sibiu și obținerea premiului special din cadrul concursului „Rembrandt 350” organizat de Ambasada Olandei în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte București.

Bursa Tinere Talente o va ajuta să își achiziționeze materiale pentru realizarea proiectului de licență, participarea la evenimente cu caracter artistic, dar și realizarea unor lucrări ce se vor axa asupra design-ului textil de suprafață. Printre pasiunile artistei se numără lectura, gătitul, fotografia și arta tatuajelor.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013