Păduraru Paul - Tinere Talente
18620
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18620,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Păduraru Paul

24 ani, Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca, secţia Design Vestimentar

Anul, Categoria
2020, Arte plastice
Despre bursier

Cele mai importante realizări ale lui Paul sunt legate de colecția de licență, care a fost apreciată și expusă la expoziții de profil precum Diploma 2018 București, Zain 2018 Cluj-Napoca și Cluj Design Days 2018.

De asemenea, una dintre ținutele acestuia a fost recunoscută prin acordarea titlului de ,,Cea mai extravagantă ținută a serii”, la Evenimentul Elle Style Awards 2018 și prin participarea la Gala Wella 2018 alături de salonul Catwalk by Ramona Mîndru din Cluj. În anul 2019, a lansat o nouă colecție ,,Gold Snakes”, apreciată online și la târgul V Fair, piesele fiind purtate de persoane publice din România.

Pasiunea sa principală este designul vestimentar, dar este interesat și de styling, make-up, fotografie și participarea la evenimente culturale. S-a implicat și în activități de voluntariat, sprijinind Asociația Down din Cluj.

Activitatea artistică i-a fost ghidată de mentorul Anca Pia Rusan, care l-a ajutat să evolueze atât pe plan profesional, cât și personal.

Pentru anul 2020, la final de Masterat, și-a propus, cu ajutorul bursei să creeze o nouă colecție vestimentară, sub coordonarea și îndrumarea mentorului său, și să își creeze noi oportunități și canale de promovare artistică.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013