Piscureanu Ionuț Florentin - Tinere Talente
18248
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18248,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Piscureanu Ionuț Florentin

22 ani, Universitatea de Arte și Design Timișoara, secţia Design vestimentar

Anul, Categoria
2019, Arte plastice
Despre bursier

Este bursier pentru a treia oară consecutiv și finalist în cadrul Arts of Fashion Competition 2017 din San Francisco, SUA. În plus, colecția sa de licență a obținut premiul I în cadrul competițiilor BeCreative Fest 2018 și FashionFanatic 2018. Tot în anul 2018 a fost finalist al Concursului Internațional Feeric 33 de la Sibiu, iar rezultatele sale au fost recunoscute prin bursa de excelență a Facultății de Arte și Design din Timișoara.
Îi plac plimbările și mersul cu bicicleta, iar timpul liber și-l petrece în natură.
Mentorul care l-a motivat constant în demersul artistic este Andreea Palade Flondor, care i-a fost cadru didactic, tutore și coordonator al proiectului de licență.
Bursa de anul acesta îl va ajuta în aprofundarea demersurilor creative și în achiziția de materiale care să îi susțină activitatea, fără grija aspectului financiar. De asemenea, își dorește să cunoască oameni inspiraționali prin intermediul programelor de mentorat și prin activitățile propuse de Fundație.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013