Postolache Ionuț Claudiu - Tinere Talente
18249
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18249,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Postolache Ionuț Claudiu

24 ani, Universitatea Națională de Arte București, secţia Grafică

Anul, Categoria
2019, Arte plastice
Despre bursier

Expoziția personală “Incognito”- “Grafică-tuș-laviu” organizată în cadrul “Căminului de Arte” al Universității de Arte București rămâne pentru Ionuț una dintre cele mai importante realizări de până acum. Pasiunea sa pentru sculpturi cinetice s-a materializat prin executarea a 5 lucrări cu tematica ”Metamorfoze” în cadrul Galei Wella și prin conceperea unor lucrări pentru un cunoscut brand din industria fashion.
Printre pasiunile sale se numără muzica latino, samba, cântatul la tobe, dar și transformarea obiectelor vechi în opere de artă. Mentorul său este domnul profesor Buruiană Cătălin, care l-a încurajat și a participat la formarea sa în domeniul artelor vizuale.
Ionuț își ghidează viața artistică dupa motto-ul “Inspirația este dar, trebuie să te prindă lucrând!”.
Cu sprijinul bursei, mentorilor și al Fundației, tânărul artist și-a propus să achiziționeze mașinării de prelucrare a lemnului și a metalelor pentru a-și deschide propriul atelier de grafică-cinetică.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013