Preda Pavel Silviu - Tinere Talente
18622
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18622,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Preda Pavel Silviu

23 ani, Universitatea de Vest din Timișoara, Secția Foto-Video

Anul, Categoria
2020, Arte plastice
Despre bursier

Pasionat al fotografiei de studio, cu predilecție spre zona fotografiei de modă, a fotografiei de produs, respectiv a fotografiei conceptuale, printre cele mai importante realizări ale lui Pavel se numără participarea la expozițiile: „DIPLOMA” organizată de The Institute, București; „Tradiții și Experiment” – noiembrie 2019 de la Centru Cultural Vârsac, Serbia și expoziția fotografică „Feminine/Masculine”(2020), organizată de PH21Gallery Budapesta unde a primit Mențiunea de Onoare.

Mentorul său este prof. univ. dr. Stelian Acea, mentor care l-a ajutat în dezvoltarea a patru proiecte personale: „Gorgons 21”, „Organic-Anorganic”, „Dionysusul”, respectiv „Horry”, proiecte care aduc perspective asupra unor teme sociale contemporane.

Consideră că admiterea în cadrul programului Tinere Talente reprezintă un real sprijin, atât pentru a-și realiza următoarele proiecte fotografice, participarea la viitoarele expoziții de artă, cât și un prilej de dezvoltare personală și auto-cunoaștere.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013