Roban Claudiu Ștefan - Tinere Talente
18624
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18624,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Roban Claudiu Ștefan

19 ani, Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” București, secția Pictură

Anul, Categoria
2020, Arte plastice
Despre bursier

Printre cele mai importante realizări ale tânărului artist se numără participarea la expoziții organizate la Ateneul Român, Teatrul Național București și la Teatrul Nottara, alături de ceilalți bursieri din cadrul programului Tinere Talente din ediția anterioară. Este mândru că a putut interacționa cu artiști internaționali precum Vladimir Jovicevic sau Theodora Capat.

Pe parcursul acestui an, cu ajutorul bursei, își dorește să-și susțină atestatul la grafică și să se pregătească pentru admiterea la facultate.

Ștefan este pasionat de voluntariat, activând de peste 6 ani la Fundația Angels Down Friends. Alături de această fundație, Ștefan a participat la o expoziție unde a realizat portrete ale copiilor cu sindrom Down în scop caritabil.

Este recunoscător profesorilor săi Teodora Coltofean, Bogdan Iacob, Fabiana Dima, Mariea Petcu, Carmen Apetrei și Nicolae Alexi, care îi susțin talentul, precum și educatoarei sale – doamna Mena – prima persoană care l-a îndrumat pe drumul artei.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013