Sergiu Garabajii - Tinere Talente
18786
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18786,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Sergiu Garabajii

22 ani, Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima”, canto

Anul, Categoria
2021, Muzica
Despre bursier

Sergiu Garabajii este student la Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima”,  absolvent al Centrului de Excelență în Educație Artistică „Ștefan Neaga” din Chișinău, unde a primit calificare de dirijor de cor.

Printre numeroase participări la concursuri naționale și internaționale, Sergiu Garabajii a obținut Premiul I  și premiul special pentru virtuozitate la Concursul Internațional „Rezonanțe Sonore” (2020), Premiu Special „Cătălina Cortez” în cadrul Concursului Internațional de Interpretare Vocală „George Enescu” Paris, Franța (2020), Premiul II la Concursul Internațional de interpretare „France Music Competition” Ediția 1, Franța (2020), Premiul „Cel mai bun tânăr interpret” în cadrul Festivalului și Concursului Național al Liedului Românesc, București, România (2019), Premiul I la Concursul Național de Interpretare Muzicală și Instrumentală „Ștefan Neaga” (Chișinău, Republica Moldova) (2017) și o importantă participare la concursul Internațional „Manhattan International Music Competition” în SUA (2020).

A creat Ansamblul vocal acapella „CrescendoBand”, a fost conducător al cvartetului religios „Sacramento” și a cântat în cadrul Corului bărbătesc „Gnosis”, tematica religioasă fiindu-i foarte apropiată sufletului. Printre compoziții se numără „The Rising of Life” și „Avem o dragoste de dat”.

Cu ajutorul bursei și-a propus să urmeze un curs de limba germană și participarea la concursuri naționale și internaționale.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013