Ștefan Negurici - Tinere Talente
18822
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18822,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Ștefan Negurici

17 ani, Colegiul Național de Artă „G. Apostu” Bacău, oboi

Anul, Categoria
2021, Muzica
Despre bursier

Ștefan Negurici studiază oboiul la Colegiul Național de Artă „G. Apostu” Bacău cu profesorul Emil Stancu, care îi este si mentor. Cele mai importante realizări profesionale de până acum sunt obținerea Premiului I și Trofeul la Concursul Național „Primăvara Artelor”, Premiul III la Concursul Național de Interpretare Instrumentală „Lira de Aur”, Premiul III la Olimpiada Națională.

Cu ajutorul bursei își propune să achiziționeze un set de instrumente pentru fabricarea anciilor, partituri, să participe la masterclass-uri. Exersând și explorând tehnica și cultura muzicală, va reuși să dobândească mai multă experiență ca și solist.

De trei ani face parte dintr-o trupă de teatru de liceeni „Nobody’s Group”, iar pe lângă oboi, cântă la chitară, pian și voce. Îi place să călătorească și să socializeze cu prietenii, să facă sport.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013