Vișovan Anamaria Mihaela - Tinere Talente
18634
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18634,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Vișovan Anamaria Mihaela

22 ani, Universitatea de Vest din Timișoara, secția Design vestimentar

Anul, Categoria
2020, Arte plastice
Despre bursier

Cele mai mai importante realizări ale Anamariei sunt participarea în cadrul concursului  RFF-Redesign the future of fashion, sustainability and ethics, organizat prin colaborarea Feeric fashion week, V for vintage și Ied Italia, în urma căruia a prezentat o ținută realizată din materiale reciclate. Consideră că alte două mari realizări profesionale ale sale sunt apariția în Cosmopolitan România, ediția septembrie 2019 și apariția în Fashion Premium Magazin, secția tendințe.

Cu sprijinul bursei și al mentorilor, dorește să își îmbogășească bagajul de cunoștințe în domeniul artistic, să evolueze pe plan profesional, să realizeze lucrări calitative și să cunoască alți oameni importanți din lumea artei.

Pasiunea sa principală este desenul și lectura. Ne mărturisește că a fost implicată și în acțiuni de voluntariat, în postura de coordonator al secției de design vestimentar din cadrul Student Fest, organizat de OSUT.

Mentorii săi sunt și profesoarele sale:  Corina Mutu, Cristina Lazăr, Sandra Suciu Chira, Andreea Palade Flondor.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013