Tabăra de creație - Tinere Talente
16775
page-template-default,page,page-id-16775,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973
 

Tabara de creatie

Tabăra de creație interdisciplinară este organizată anual și reunește bursierii programului Tinere Talente din toată ţara, în perioada verii. Pe parcursul celor șapte zile de tabără, bursierii  realizează  proiecte artistice individuale și de grup,  socializează și leagă prietenii, își fac schițe pentru următoarele creații, se relaxează într-un cadru mirific, realizându-se  astfel  o fuziune impresionantă între muzicieni și artiștii plastici. Programul muzical al Galei Tinere Talente este studiat și pregătit în fiecare an în cadrul taberei.

În 2019, tabăra de creaţie s-a desfășurat la Câmpulung.

Tabăra de creație interdisciplinară este organizată anual și reunește bursierii programului Tinere Talente din toată ţara, în perioada verii.

Tinerii realizează  proiecte artistice individuale și de grup, socializează și leagă prietenii, fac schițe pentru următoarele creații, se relaxează într-un cadru inspirațional, realizându-se astfel o fuziune impresionantă între muzicieni și artiștii plastici.

Sub coordonarea doamnei profesor Verona Maier și cu sprijinul violoncelistului Cornelius Zirbo, alumni al programului, muzicienii au pregătit programul muzical al Galei Tinere Talente, ce va avea loc în luna noiembrie la Teatrul Național București.

Artiștii vizuali au imortalizat peisaje, case și chipuri ale localnicilor, transpunându-le în schițe care ulterior vor prinde viață în lucrări realizate în tehnicile proprii domeniului studiat – sculptură, grafică, pictură, design, ceramică.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013