Întrebări frecvente - Tinere Talente
16769
page-template-default,page,page-id-16769,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973
 

Intrebari frecvente

 1. Pe ce dată se va ține interviul, și unde va avea loc?
  R: Daca vă calificați în etapa de selecție, veți fi anunțați prin e-mail, data de desfășurare a interviului online, precum și alte informații privind selecția. Aceste informații sunt comunicate pe e-mail doar candidaților care s-au calificat după analiza dosarelor din punct de vedere social.
 2. Din câți membri este formată comisia și care sunt criteriile de jurizare?
  R: Numărul membrilor și identitatea lor nu va fi dezvăluită candidaților, anterior selecției. Candidatul va fi notat în urma interviului și a probei, pentru muzică, respectiv analiza lucrărilor, pentru arte.
 3. Pot sa iau bursă dacă lucrez?
  R: Dacă venitul pe membru de familie nu depășește 2200 ron, net/ lunar, candidatul este eligibil pentru obținerea bursei Tinere Talente.
 4. Ce implică mentoratele?
  R: Programul Tinere Talente oferă bursierilor șansa să cunoască personalități din diverse domenii, în cadrul întâlnirilor de mentorat. Tinerii vor avea ocazia să discute cu artiști, actori sau muzicieni de renume, care urmează să-i îndrume și sfătuiască pe parcursul anului.
 5. Care este numarul maxim de lucrări cu care pot să mă prezint la interviu?
  R: Durata interviului și prezentarea lucrărilor durează 5-10 min.  Se recomandă un minim de 15 și un maxim de 25 de imagini cu lucrări realizate în ultimii 2 ani, iar portofoliul să fie însoțit de o scurtă  descriere a propriului demers artistic și a procesului creativ.
 6. Când pot să aflu nota pe care am luat-o în urma interviului ?
  R: Notele nu vor fi facute publice, doar lista cu candidații admiși, respectiv cei respinși. Rezultatele o să fie publicate pe site-ul Fundației Regale Margareta a Romaniei, www.frmr.ro și pe site-ul tineretalente.org

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013