Eugen Țurcan - Tinere Talente
19117
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19117,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Eugen Țurcan

23 ani, Universitatea de Arte si Design Cluj Napoca, Secția Moda- Design Vestimentar

Anul, Categoria
2022, Arte plastice
Despre bursier

Printre cele mai remarcabile realizări profesionale ale lui Eugen putem menționa participarea la expoziția Fiorucci din anul 2018 în cadrul Accademiei di Belle Arti di Brera din Milano, implicarea în cadrul festivalului de film cu proiectul „Editoria per il fashion design Uovo” și publicarea în revista L’uomo Vogue.
Cu sprijinul bursei va putea realiza proiectul de dizertație „BlackINKEDAva”, și va putea participa în continuare la concursuri și expoziții. De astfel, va putea achiziționa materialele necesare de lucru pentru proiectele sale și se va putea dezvolta pe plan artistic prin acumularea de cât mai multe cunoștințe.
Pasiunile sale țin în cea mai mare măsura de domeniul artistic în toate categoriile sale, fascinația pentru istoria și cultura romana și nordică (vikingii), misticismul și simbolurile.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013