Alexandra Ioana Dinu - Tinere Talente
17691
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17691,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Alexandra Ioana Dinu

22 ani, Universitatea Națională de Arte București, secția grafică

Anul, Categoria
2017, Arte plastice
Despre bursier

Chiar dacă procesul creației s-a terminat, arta nu este ,,completă” decât atunci când ajunge să fie privită, de aceea Alexandra consideră că cele mai mari realizări ale ei sunt atunci când își vede lucrările într-o expoziție. Printre cele mai importante locuri în care a expus se numără Go Contemporary Art Gallery, Teatrul Național, Ateneul Român, Institutul Cultural Român, Biblioteca Națională.

Cu ajutorul bursei Tinere Talente, Alexandra vrea să meargă într-o vizită de documentare și să achiziționeze aparatura și materialele necesare pentru realizarea lucrării de disertație.

Pasionată de critica de artă și curatoriat, în paralel cu UNArte urmează și cursurile Centrului de excelență în studiul imaginii. A lucrat ca voluntar la revista Art Out și la o galerie de artă contemporană, iar din acest an este implicată în programe de practică pedagogică pentru liceu.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013