Alexandru Daniel Florea - Tinere Talente
17695
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17695,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Alexandru Daniel Florea

21 ani, Universitatea Națională de Arte București, secția grafică

Anul, Categoria
2017, Arte plastice
Despre bursier

Cele mai valoroase premii din palmaresul său sunt Gold Prize și 2-nd Team Prize International On-site Painting Competition în Hong Kong, Premiul I la Bucharest International Print Biennale -Student Print 2016 și Premiul I la Olimpiada Națională de Arte Vizuale – Arte Textile Slatina 2014 și Craiova 2013.

Este o fire curioasă și este atras în general de lucrurile pe care trebuie să le descopere singur, aici amintim de astrofizică, domeniu de care este îndrăgostit.

Mentorii care i-au ghidat cariera artistică sunt Florin Suțu de la care a învățat să picteze, a reînvățat cu Cristina Galai, iar sub îndrumarea Ritei Bădulescu a redescoperit pictura. Apoi, la facultate a renunțat la tot ce credea că știe și a luat-o de la capăt cu Oana Bordeanu și Nicolae Alexi.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013