Ana Maria Lemnaru - Tinere Talente
17147
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17147,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Ana Maria Lemnaru

Anul, Categoria
2015, Arte plastice
Despre bursier

22 de ani, Universitatea de Arte George Enescu din Iași, specializarea grafică publicitară

Tânăra este pasionată de studierea comportamentului oamenilor din jurul său și afirmă că îi place foarte mult România, țara ei, pe care dorește „să o exploreze în totalitate”.  Pe parcursul evoluției sale ca artist, Ana Maria s-a lăsat ghidată de oportunitățile care s-au ivit – workshop-uri, concursuri, stagii, burse sau festivaluri.

Bursa Tinere Talente a ajutat-o pe Ana Maria să-și finalizeze proiectul de licenţă, sa ilustreze trei carti, sa-si procure materiale si tehnica necesare dezvoltarii pe directia foto-video. Filmul de animaţie „Bread”, participarea în cadrul festivalurilor de film, experienţa ERASMUS  din Portugalia, călătoria de documentare la Bienala de Artaă de la Veneţia sunt, de asemenea, câteva dintre realizările din acest an ale tinerei artiste. Premiul „The single channel show”, sectţnea student din cadrul Motion Festival desfășurat în Nicosia, Cipru și pariciparea în cadrul a patru expoziţii de grup au fost posibile tot cu sprijinul Fundaţiei.

Este voluntar activ în trei asociații din Iași și Piatra Neamț, implicându-se în comunitatea studențească, cea creștin-ortodoxă și artistic-educațională.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013