Antonia Cosmina Stancu - Tinere Talente
17501
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17501,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Antonia Cosmina Stancu

22ani, Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, specializarea canto  

Anul, Categoria
2016, Muzica
Despre bursier

 

Una dintre cele mai importante realizări este câștigarea locului I la concursul internațional “Aslico”din Italia. A câștigat premiul special la concursul internațional de interpretare “Vox Artis”, a participat la concursul internațional “Grand Prix del Opera Bucharest”, în cadrul masterclass-ului din Grecia,  oferit drept bursă de către Gerasimos Vergotis.

Cosmina își dorește să participe în continuare la cât mai multe concursuri internaționale, masterclass-uri și la audiții pentru diferite teatre și operă. În formarea sa au avut un rol foarte important prof. univ. dr. Eleonora Enachescu, de la Universitatea Națională de Muzică din București, care, deși nu mai este printre noi, este cea căreia soprana îi datorează dragostea pentru muzică.

Printre pasiunile sale se numără plimbatul în natură și călătoriile, dar și mersul la spectacole de teatru. Voluntariatul în centre pentru copii cu dizabilități și bătrâni este una dintre activitățile pe care Cosmina le realizează cu mare drag.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013