Bogdan Ciobanu - Tinere Talente
17177
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17177,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Bogdan Ciobanu

Anul, Categoria
2015, Muzica
Despre bursier

15 ani, Liceul de Arte “Victor Brauner” din Piatra Neamț, specializarea percuție

Bogdan este pentru prima dată bursier în cadrul programului Tinere Talente și este elev la clasa de percuție a Liceului de Arte din Piatra Neamț.  Tânărul muzician beneficiază de îndrumarea profesorilor săi de specialitate, avându-l ca mentor pe fratele său mai mare, care l-a introdus în lumea instrumentelor de percuție.

Deși are doar 15 ani, se mândrește cu locul I la concursul internațional „Emanuel Elenescu” și cu premiul I la Olimpiada Națională de Muzică.  În timpul liber învață noi ritmuri la tobe, este cercetaș la organizația națională SCOUT și voluntar la centrul pentru copii cu dizabilități “Luceafărul” din Piatra Neamț.

Cu sprijinul bursei Tinere Talente, Bogdan și-a achiziționat un set profesional de tobe care să îl ajute la studiul individual, a participat la un concurs național, a susținut mai multe recitaluri în București, Iași, Piatra Neamț sau Bicaz.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013