Cerescu Alina - Tinere Talente
17402
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17402,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973
Anul, Categoria
2016, Arte plastice
Despre bursier

22 de ani, Republica Moldova, specializarea grafică

 

Fiind o fire perfecţionistă, Alina este preocupată de studierea diferitelor tehnici de gravură, precum serigrafia şi litografia, cunoştinţe care o ajută să se dezvolte artistic şi să realizeze lucrări de grafică.

 

Interesată de redarea stărilor sufleteşti cu acurateţe, ea apelează la programele de prelucrare a imaginii, pentru a realiza clip-uri, care îmbină armonios grafica cu mişcarea.

 

Alina şi-a aprofundat cunostinţele printr-o bursă de studiu în Poznan, Polonia, şi a acumulat experienţă participând la un internship în Malta, unde s-a implicat în diferite proiecte artistice.

Studentă în anul I de master, ea îşi petrece timpul liber în galeriile de artă, la spectacole de operă sau teatru şi prin studierea diferitelor culturi.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013