Cravă Ionuț - Tinere Talente
18237
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18237,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Cravă Ionuț

24 ani, Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, secţia Grafică

Anul, Categoria
2019, Arte plastice
Despre bursier

Dintre cele mai importante realizări ale lui Ionuț, pot fi menționate ocazia de a studia în cadrul Academiei de Artă Eugeniusz Geppert din Wrocław, Polonia, prin intermediul unei burse Erasmus, și participarea la Workshop-ul de animație EuroAnima din Szczawnica, Polonia. De asemenea, a participat la numeroase expoziții de grup și două rezidențe artistice.
Pe lângă pasiunea pentru artele vizuale, grafică, pictură, desen și gravură, Ionuț este interesat și de domeniul muzical, cântând la chitară și bass.
Mentorul său, care l-a ghidat în demersul artistic, este lectorul universitar Anca Boeriu.
Bursa îl va ajuta pe Ionuț să își perfecționeze cunoștințele și modul de lucru în domeniul graficii digitale. Fiind pasionat de tehnicile tradiționale ale gravurii, acesta dorește să achiziționeze materialele de lucru necesare pentru a-și exersa abilitățile.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013