Cristiana Achim - Tinere Talente
17717
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17717,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Cristiana Achim

17 ani, Colegiul „Dinu Lipatti” București, specializarea pian

Anul, Categoria
2017, Muzica
Despre bursier

Deși are o vârstă fragedă, Cristiana se mândrește deja cu un recital susținut alături de Camerata Regală, oportunitate obținută în urma unei selecții naționale. Un moment marcant din viața ei a fost întâlnirea cu Maestra Ana Pitiș, care i-a călăuzit drumul în muzică.

Cu ajutorul bursei Tinere Talente, Cristiana și-a propus să își perfecționeze cunoștințele muzicale prin participarea la masterclassuri și concursuri din țară și din străinătate.

Cristiana este implicată într-un proiect social menit să aducă muzica acolo unde ea nu există (în aziluri, spitale, centre speciale, etc.). Proiectul este fondat de pianista Elizabeth Sombart și susținut în România de pianista Lavinia Dragoș.

Începând cu anul 2006, drumul în cariera pianistică i-a fost îndrumat de profesor-doctor Adriana Alia Bocaneanu, mai apoi de profesor-doctor Alina Balaban, iar timp de 6 ani Maestra Ana Pitiș i-a fost alături ca profesor și ca mentor.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013