Diana Florentina Alexe - Tinere Talente
17096
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17096,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Diana Florentina Alexe

18 ani, Colegiul Naţional de Arte Dinu Lipatti Bucureşti, specializarea canto

Anul, Categoria
2015, Muzica
Despre bursier

“De n-am fi avut suflet, muzica ni l-ar fi creat” spune Diana Alexe Tânăra soprană găseşte că lumea este plină de muzică şi fiecăruia dintre noi îi este oferit de Dumnezeu cât are nevoie.

Diana este elevă în ultimul an de studiu la Colegiul Naţional Dinu Lipatti din Bucureşti secţia canto. Selecţionată în programul Tinere Talente pentru al treilea an la rând, Diana va participa cu ajutorul bursei la concursuri şi masterclass-uri importante. Bursa oferită, în anul 2014,o va ajuta pe Diana nu doar să meargă mai departe pe acest drum al muzicii, ci şi să perfecţioneze două limbi străine.

Printre cele mai importante realizări ale sale se găsesc premiile obţinute la concursuri naţionale din Târgovişte, Piteşti, Galaţi şi Bucureşti. Pentru Diana este o mândrie faptul că a avut onoarea de a cânta în prezenţa Alteţei Sale Regale Principesa Margareta a României.

Poezia alături de fotografie se numără printre pasiunile tinerei soprane.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013