Gherasim Robert Daniel - Tinere Talente
18265
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18265,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Gherasim Robert Daniel

16 ani, Colegiul Național de Artă “Octav Băncilă” Iași, specializarea Vioară

Anul, Categoria
2019, Muzica
Despre bursier

Daniel este bursier pentru a doua oară și a câștigat trofeul concursului “Perlele Muzicale” din Odessa, Ucraina. Alte realizări importante sunt câștigarea premiului I la Concursul Internațional “Lira de Aur” de la Suceava și obținerea mențiunii la Olimpiada Instrumentală de la Craiova, în 2018.
Pasiunea principală a tânărului artist rămâne muzica, însă îi place să călătorească și să admire arhitectura orașelor și istoricul lor.
Un mentor important în cariera sa a fost Cătălin Pop, cu care a început să studieze vioara, iar în prezent este susținut și îndrumat de Nina Munteanu.
Anul acesta își va îndeplini visul de a avea propria vioară, pe care o va achiziționa cu ajutorul bursei. Îmbunătățirea tehnicii violonistice este un alt obiectiv, pe care îl va realiza participând la cursuri de măiestrie și la concursuri naționale și internaționale.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013