Madălina Ana Ivancia - Tinere Talente
17494
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17494,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Madălina Ana  Ivancia

14 ani, Colegiul Naţional de Artă Octavian Băncilă Iaşi, specializarea vioară

Anul, Categoria
2016, Muzica
Despre bursier

Dotată cu o sensibilitate exprimată printr-o muzicalitate rafinată și mai ales cu o deosebită seriozitate, tânăra violonistă a obținut numeroase premii la concursuri naționale și internaționale, și a susținut o bogată activitate solistică în recitaluri,concerte cu orchestra și festivaluri.

Tânăra violonistă dorește să-și continue activitățile din sfera artistică, participând în continuare la concursuri atât în plan național cât și în cel internațional. Printre cele mai importante realizări ale sale se numără premii obținute în cadrul “Concursului Internațional de vioară LEȘ CLE D”OR, Franța, “Concursul Internatinal Eugen Coca, din Republica Moldova  și la Concursul Internațional de vioară “Arthur Grumiax”, Belgia.

 

Mădălina este într-o căutare permanentă a rafinării actului interpretativ, a evoluției sale intelectuale, preocupându-se atât de cariera artistică dar și de actvitatea şcolară, acest lucru reflectându-se în rezultatele sale.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013