Mădălina Stan - Tinere Talente
17711
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17711,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Mădălina Stan

22 ani, Universitatea de Arte și Design Cluj Napoca, secția design

Anul, Categoria
2017, Arte plastice
Despre bursier

Cele mai mari realizări de până acum ale Mădălinei au fost: The 15th Kanagava Biennial World Children ‘s Art Exhibition, 2009 – Japonia (Certificate Of Distinction Special Prize), Inside Fashion Competition YKK, 2015, București (Premiul I) și BIENALA DE ARTE DECORATIVE ,,CONEXIUNI Ediția a III-a , Palatul Parlamentului, Sala Brâncuși, 2016, București (Expoziție națională de grup).

Este bursieră a programului Tinere Talente pentru a treia oară. În acest an este implicată într-o serie de proiecte atât individuale cât și în cadrul facultății, iar bursa o va ajuta să materializeze o parte dintre ele. Cel mai mare plan al Mădălinei ar fi să realizeze o colecție de opt ansambluri, pentru lucrarea de disertație.

Mentorul Mădălinei este doamna profesoară Ana Maria Rugescu, cea pe care o numește ,,stâlpul meu de sprijin necondiționat’’.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013