Larisa Ștefan - Tinere Talente
17749
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17749,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Larisa Ștefan

22 ani, Universitatea Oradea, specializarea canto

Anul, Categoria
2017, Muzica
Despre bursier

Realizările cu care Larisa se mândrește cel mai tare sunt turneul în care a cântat alături de marele compozitor de muzică de film și câștigător de Oscar, Ennio Morricone, concertul susținut pe scena Ateneului Român alături de dirijorul Tiberiu Soare și faptul că a fost laureată a concursului internațional Vox Artis Sibiu, cu 4 premii.

Cei care o ghidează în activitatea sa muzicală sunt profesorul Theodore Coresi precum și soția acestuia, soprana Catarina Lal Coresi.

Larisa este bursiera programului Tinere Talente pentru a treia oară consecutiv și prin sprijinul Fundației Principesa Margareta a României își dorește să meargă la marele concurs Neue Stimmen, să urmeze cursuri de limbi străine și să participe la masterclassuri de canto și actorie pentru îmbunătățirea calităților artistice.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013