Alexandru Daniel Duda - Tinere Talente
17455
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17455,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Alexandru Daniel  Duda

23 ani, Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, specializarea fagot

Anul, Categoria
2016, Muzica
Despre bursier

Talentul și calitățile muzicale ale tânărului fagostist au fost recunoscute prin numărul mare de  premii, 38 la număr, obținute majoritatea  în perioada liceului; a câştigat Premiul I  consecutiv la olimpiadele școlare, premii la concursuri naționale și internaționale, din 2009 până în 2012,  dar și obținerea Marelui Premiu la “Miniatura Romantica” -Galați 2012.

A  concertat din postura de solist alături de orchestrele UNMB și Orchestra Teatrului Muzical din Galați.

Membru al Orchestrei Fundației  Principesa Margareta a României, Alexandru studiază intens pentru  a putea participa la  concursuri și  recitaluri și pentru absolvirea examenului de licență, dar și pentru concertul cu orchestra UNMB în calitate de solist în acest an.

În activitatea  șa artistică un rol foarte important l-a avut  profesorul Ilie Ranghilof de la Liceul de Artă “Dimitrie Cuclin” Galați, dar și tatăl sau care este fagotist.

Îi place foarte mult fotbalul, pe care îl  practică des alături de colegi și prieteni.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013