Borodin Constantin - Tinere Talente
17983
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17983,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Borodin Constantin

23 ani, Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, specializarea Violoncel

Anul, Categoria
2018, Muzica
Despre bursier

În 2018, Constantin a participat la Concursul Internațional George Enescu, fiind singurul român calificat în etapa a II-a, dintre participanții din 18 țări. Bursa l-a ajutat să participe pentru prima dată la concursuri și masterclass-uri internaționale printre care: masterclassul “ISA18” din Austria și concursul internațional “Riga Classic Strings”, din Letonia.
Constantin este bursier al Fundației pentru a treia oară consecutiv. În 2017 a concertat în calitate de solist pe scena Sălii Radio alături de Orchestra de Cameră Radio. Alături de colegii lui de la „Moldo Crescendo”, Constantin a organizat un turneu în 9 localități din Republica Moldova, unde muzica clasică nu s-a facut până atunci auzită.
Tânărului bursier îi plac călătoriile, plimbările în aer liber, lectura și șahul. Spune că persoana care l-a ghidat în activitatea artistică de până acum este actualul lui profesor, Marin Cazacu.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013