Cezar Vasile Grigorescu - Tinere Talente
17421
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17421,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
Anul, Categoria
2016, Arte plastice
Despre bursier

La numai 15 ani, Cezar se mândrește cu participarea la expoziții naționale si internaționale şi obținerea mai multor premii printre care amintim şi premiul I la Concursul internațional „Basmele Reginei Maria”.

 

Pentru a doua oară bursier al programului Tinere Talente, Cezar şi-a propus să realizeze, cu sprijinul bursei, cât mai multe lucrări pe teme şi în tehnici diferite de lucru.

 

Crearea de bijuterii hand made, de măști, de podoabe, accesorii şi obiecte vestimentare sunt doar câteva dintre pasiunile tânărului artist. Interesul spre modă are la bază creațiile designerilor precum Christian Dior, Coco Channel sau Jean Paul Gaultier.

 

Cei care l-au sprijinit în activitatea sa artistică au fost profesorii Valentin Boboc şi Ioana Flueraşu, în prezent lucrând alături de doamna profesoară Monica Dincă.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013