Cociobanu Adelina-Maria - Tinere Talente
18259
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18259,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Cociobanu Adelina-Maria

19 ani, Universitatea Națională de Muzică București, specializarea Canto

Anul, Categoria
2019, Muzica
Despre bursier

Adelina a obținut premiile I și II la Olimpiada pe țară și marele premiu la Concursul Internațional de canto clasic “Pompeiu Hărășteanu” de la Târgu Mureș. În plus, Adelina se bucură de faptul că progresul său muzical a fost constant, finalizând studiile la Colegiul Național de Artă Octav Băncilă din Iași, alături de profesori dedicați.
Fiind o persoană plină de energie, Adelina are ca pasiuni actoria, sporturi precum baschet sau volei, dar e interesată și de compoziție muzicală.
Mentorilor cărora le este recunoscătoare pentru ajutorul și îndrumările oferite sunt Diana Munteanu, Ilinca Sîrbu și Veronica Onceanu.
Bursa o va ajuta pe tânăra artistă să evoleze pe plan profesional, participând la concursuri și cursuri de măiestrie, alături de profesori recunoscuți. Dintre acestea, menționează Concursul Internațional de canto “George Enescu” Paris, Masterclass-ul susținut de Viorica Cortez și alte competiții importante.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013