Boanță Carina-Gianina - Tinere Talente
18258
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18258,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Boanță Carina-Gianina

21 ani, Universitatea Națională de Muzică București, specializarea Flaut

Anul, Categoria
2019, Muzica
Despre bursier

Carina este câștigătoarea a 28 de premii la concursuri naționale si internaționale în ultimii 8 ani. A participat la masterclass-uri de specialitate și a susținut recitaluri în București, Piatra-Neamț, Roman și Bistrița.
În activitatea artistică a fost ghidată de Petru Azaharioaie, profesor de flaut în Piatra-Neamț, iar în prezent studiază cu profesorul Ion Bogdan Ștefănescu. Totodată, mama sa a fost, este și va fi un stâlp de sprijin în tot demersul său artistic.
Pasiunile sale sunt: lectura, plimbările lungi, poezia și teatrul. A jucat timp de un an de zile în trupa de teatru Arthesium din București, având o reprezentație la Teatrul de Vară. În anul 2017, a fost voluntar la Festivalul Internațional “Clara Haskil”.
Cu ajutorul bursei își va achiziționa un instrument performant si îsi propune să participe la concursuri, dar și la cursuri ce o vor ajuta să evolueze din punct de vedere profesional.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013