Cucuietu Doru - Tinere Talente
17955
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17955,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Cucuietu Doru

21 ani, Universitatea Națională de Arte București, secția Foto-Video

Anul, Categoria
2018, Arte plastice
Despre bursier

Pentru Doru a fost o mare provocare să organizeze expoziția de pictură japoneză ”dilly dally daily”, a artistei Shen Ying la București, 2017, la Galeria UNA, în cadrul Combinatului Fondului Plastic. A participat și la expoziția colectivă de fotografie și grafică la BUNKER Chișinău, alături de numeroși artiști underground.

Este inspirat de fotografi și regizori precum Bill Brandt, Max Aleptra, Stanley Kubrick și consideră că perseverența și practica zilnică a fotografiei este cea mai eficientă metodă de a învăța. Pe viitor, dorește să se ocupe de fotografia sportivă, datorită pasiunii sale pentru basket și pentru alte sporturi competitive.
Bursa l-a ajutat pe Doru să își achiziționeze aparatura foto necesară pentru evoluția sa în domeniu, iar tabăra de creație i-a oferit prilejul de a cunoaște alți tineri artiști, atât din domeniul său, cât și din domenii conexe, precum muzică, pictură și sculptură.

 

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013