George Varban - Tinere Talente
17183
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17183,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

George Varban

19 ani, Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, specializarea canto

Anul, Categoria
2015, Muzica
Despre bursier

Tânărul tenor George Vîrban este bursier al Fundației Principesa Margareta a României pentru al II-lea an consecutiv. La cei 19 ani consideră cel mai mare pas în cariera admiterea în cadrul programului “Tinere Talente” şi oportunităţile pe care i le-a oferit acest program.

 

Student al Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti, specializarea canto, George a debutat, în acest an, la Opera Naţională din Bucureşti şi este invitat la Brașov și la Giurgiu pentru două recitaluri.

 

Tânărul tenor pregăteşte în acest an două evenimente foarte importante în cariera sa: participarea la Concursul International ”Grand Prix” al Operei Naţionale Bucureşti şi Concertul Regal de la Ateneul Român în cinstea aniversării Majestăţii Sale Regele Mihai I.

 

Pentru rezultatele sale deosebite, George Vîrban a fost distins anul trecut cu premiul de Onoare pentru Cultură al Municipiului Galaţi.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013