Ialomițeanu Raluca Ioana - Tinere Talente
18612
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18612,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Ialomițeanu Raluca Ioana

24 ani, Universitatea Națională de Arte București, secția Metal

Anul, Categoria
2020, Arte plastice
Despre bursier

Printre cele mai importante realizări ale Ralucăi se numără participarea la expoziții de grup, atât în România cât și în afara țării, titlul de busieră UNARTE pentru o perioadă de trei ani și obținerea Diplomei de Excelență a UNARTE în anul 2018.  În activitatea artistică, tânăra artistă a fost îndrumată și susținută de profesorul Hojbotă Bogdan Severin.

Alături de activitatea din zona artelor plastice, Raluca și-a fructificat o pasiune pentru poezie, creațiile sale literare fiind apreciate și valorificate în cadrul Festivalului Internațional de Poezie București, Institutul Blecher, concursuri naționale și, de asemenea, prin publicarea creațiilor sale în reviste literare precum Familia, Apostrof și Poesis International.

Cu ajutorul bursei Tinere Talente își dorește să-și achiziționeze o parte din materialele de lucru necesare funcționării unui atelier de bijuterie, dar și să își realizeze lucrarea de disertație – o serie de bijuterii inspirată din circuitele cibernetice. De asemenea, își dorește să călătorească în importante centre culturale, precum Berlin și Paris, în scopul documentării și cunoașterii unor abordări artistice noi.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013