Iordache Lucia Cristiana - Tinere Talente
17997
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17997,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Iordache Lucia Cristiana

21 ani, Universitatea Națională de Muzică București, specializarea Pian

Anul, Categoria
2018, Muzica
Despre bursier

Printre cele mai importante realizări artistice ale Luciei se numără bursa la International Sommerakademie-Reichenau, Austria, susținerea unui recital în Sala Mica a Ateneului și a unui concert în calitate de solistă cu Orchestra din Galați.
Este pasionată de citit și fascinată de sincretismul artelor, în special în materie de muzică și teatru. Pe întreg parcursul educației sale muzicale, i-a avut drept sprijin și călăuză, pe Angela și Dinu Mihăilescu, ambii profesori ai Liceului de Arte “Dimitrie Cuclin” din Galați, cărora le va fi întotdeauna recunoscătoare. Totodată, mama ei i-a fost un mare sprijin nu numai în plan muzical, ci și privind alte aspecte ale vieții sale de artist.
Bursa Tinere Talente a ajutat-o pe Lucia să se înscrie și să participe la academii de vară și masterclass-uri din țară și din străinătate, să studieze limba germană. Totodată, și-a putut achiziționa materialele necesare întreținerii pianului și a avut nenumărate oportunități de a se face remarcată, prin intermediul recitalurilor și al evenimentelor Fundației.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013