Iordache Sabin - Tinere Talente
17999
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17999,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Iordache Sabin

19 ani, Colegiul Național de Muzică „George Enescu”, specializarea Oboi

Anul, Categoria
2018, Muzica
Despre bursier

Sabin colaborează cu orchestre precum Filarmonica “Oltenia”, Filarmonica din Pitești și orchestra “Junior” – din cadrul Orchestrelor de Tineret, atât la oboi cât și la corn englezesc.
Este câștigătorul premiului III al concursului “ The North International Music Competition ”- desfășurat în Stockholm. În parcursul lui profesional, fiecare persoană cu care a interacționat, atât profesor cât și elev, a contribuit la formarea și dezvoltarea sa artistică, menționând ca având o mare influență: profesorul Doru – Marian Roșca, profesoara Cristina Cincan și oboistul Valentin Ghiță.
Calitatea de bursier i-a oferit lui Sabin ocazia de a participa la cursuri de măiestrie în Austria și Portugalia. De asemenea, acesta și-a putut achiziționa materialele necesare pentru întreținerea oboiului și perfecționarea cunoștințelor de limba germană, prin participarea la cursuri de specialitate.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013