Lazăr Marcel - Tinere Talente
18001
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18001,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Lazăr Marcel

25 ani, Universitatea Națională de Muzică București, specializarea Pian

Anul, Categoria
2018, Muzica
Despre bursier

 

Pe lângă cariera sa pianistică de succes, Marcel se ocupă și de organizarea managerială cât și muzicală a proiectului pe care l-a fondat: Moldo Crescendo. Marcel a obținut o bursă Erasmus, cu ajutorul căreia a studiat la una din cele mai prestigioase facultăți de muzică din lume, Facultatea din Salzburg – Mozarteum.
Pasiunea lui Marcel, pe lângă muzică este fotografia, îi place să fotografieze voluntar, evenimentele colegilor lui. Prima profesoară care a avut un rol important în viața lui a fost Larisa Lobovski, au urmat ulterior mentorul lui din liceu Gaiană Teseoglu, Daniel Goiți, iar la Salzburg a primit sprijinul și îndrumarea profesorilor Tunde Kurucz și Imre Rohmann. În prezent studiază cu pianista Dana Borșan.
Pentru Marcel, bursa Tinere Talente a fost un real ajutor pentru achiziționarea partiturilor și a materialelor de studiu necesare. De asemenea, acesta a putut participa la masterclass-ul ISA 2018, din Austria, unde a avut șansa să întâlnească profesori minunați, să studieze și să concerteze.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013