Malearciuc Maxim - Tinere Talente
17965
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17965,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Malearciuc Maxim

21 ani, Universitatea de Arte George Enescu din Iași, secția Pictură

Anul, Categoria
2018, Arte plastice
Despre bursier

Maxim se bucură de faptul că a reușit să expună alături de alți artiști în incinta Ambasadelor Ungariei și Poloniei și că a avut oportunitatea de a participa la tabere de creație organizate de Asociația non-profit “Tășuleasa Social” și de cele din Complexul Muzeal ASTRA.

Le este recunoscător părinților pentru susținere și mai ales mentorilor lui de specialitate, Stati Nicoleta și Anatol Ghimpu.

Bursa l-a ajutat pe Maxim să facă următorul pas în dezvoltarea sa artistică și profesională prin achiziționarea materialelor și instrumentelor pentru design grafic și prin oportunitatea de a participa la practica de pictură, din Râmnicu Vâlcea. Mentoratele, tabăra de creație și expozițiile din cadrul programului Tinere Talente, i-au sporit interesul pentru domenii conexe, precum muzică și sculptură.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013