Lungu Ailenei Andrei - Tinere Talente
17962
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17962,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Lungu Ailenei Andrei

17 ani, Liceul de Arte „Victor Brauner”, Piatra Neamț, secțiunea Pictură

Anul, Categoria
2018, Arte plastice
Despre bursier

La doar 17 ani, Andrei are în palmares un număr impresionant de premii și a colaborat la realizarea picturii bisericii unde slujește tatăl său, în calitate de preot.

Este implicat în foarte multe activități de voluntariat din cadrul asociației culturale “ARTE.RO”. Este recunoscător echipei de profesori care l-au îndrumat în lumea artei vizuale, precum Cristina Petriu, Ștefan Potop și Grigore Agache.
Programul Tinere Talente l-a ajutat pe Andrei să participe la Concursul Internațional “Small Montmarte Of Bitola”, din Macedonia, unde a câștigat premiul „Paleta de Aur”. Cu ajutorul materialelor achiziționate, tânărul artist a reușit să își pună în valoare ideile și să facă progrese deosebite în demersul său artistic.

 

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013