Pănoiu Iulia - Tinere Talente
17960
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17960,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Pănoiu Iulia

21 ani, Universitatea Națională de Arte București, secția Grafică

Anul, Categoria
2018, Arte plastice
Despre bursier

Cele mai mari realizări, de până acum, ale Iuliei au fost: premiul III, în cadrul concursului Bucharest Internațional Print Biennale – Student Print, precum și susținerea unui atelier de linogravură pentru festivalul Street Delivery și înscrierea la cursul de pedagogie.

Fiind pasionată de gravură, lucrează foarte mult cu materiale precum lemnul, linoleumul și metalul dar îmbină în creațiile sale și materiale textile precum fetru sau sfori. Iulia a învățat despre artă și cum să o interpreteze, în facultate, cu ajutorul profesorilor ei Ovidiu Croitoru și Felicia Ionescu.

Pentru Iulia, bursa a avut o mare importanță în realizarea lucrării de licență. Aceasta a putut să își achiziționeze materialele de lucru necesare și să evolueze, diversificându-și tehnicile de lucru.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013