Maria Monica Ghiţescu - Tinere Talente
17046
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17046,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Maria Monica Ghiţescu

22 ani, Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, master, secţia grafică

Anul, Categoria
2015, Arte plastice
Despre bursier

Jurnalul Monicăi Ghiţescu este arta ei. Acolo notează în culoare sau desen stări, sentimente, idei. Este ca un monoclu prin care alege să privească frumuseţea sau realitatea, aşa cum este dată. Arta este privit-interpretat-transfigurat. Artiştii care o inspiră sunt mulţi, însă printre ei se numără şi Dan Perjovshi si Marina Abramovic.

Monica are o bogată activitate artistică : de la medalii şi premii la concursuri naţionale şi internaţionale la expoziţii în galerii importante, ori proiecte de stradă, ecologice, dar şi la acţiuni pentru fundaţii care se îngrijesc de copiii cu sindrom Down. Artista este pasionată şi de realizarea obiectelor de artizanat.

Bursa Tinere Talente obţinută în acest an vine în ajutorul tinerei care îşi doreşte să evolueze în plan artistic şi să poată prelucra digital, desena digital, dar cel mai mult îşi doreşte să aibă o expoziţie personală.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013